Yanagiba Rechtshandige Witstalen Sirogami 210mm | Kanetsune

149.90

Verkoper : Kanetsune
Soort product : Sashimi mes

Ontdek dit 210mm Yanagiba Japans mes in Wit Staal (Sirrogami) van Kanetsune. Gemaakt in Japan.

150 op voorraad

Snelle levering

Gratis voor bestellingen van meer dan 150€.

Geschatte levering tussen 1 en 2 weken

Gratis teruggave

Je hebt 14 dagen de tijd om je te bedenken en het pakket terug te sturen voor een gratis terugbetaling.

Yanagiba Japans mes 210mm in wit staal – Kanetsune

Yanagiba Japans mes 210mm in Wit Staal – Kanetsune
Yanagiba is een type Japans koksmes. De Yanagiba wordt meestal gebruikt om Sashimi te snijden, om de rauwe visfilet in plakjes te snijden.
Dit 11-lagige lemmet is niet alleen mooi, het is ook van hoge kwaliteit wat betreft sterkte, duurzaamheid en scherpte. Het erft de traditionele structuur van het Japanse zwaardblad (Katana), waarvan de scherpte in de hele wereld bekend is.

Opmerking: Koolstofstaal is scherper dan roestvrij staal. Daarom geven sommige mensen de voorkeur aan de scherpte van koolstofstaal. Maar koolstofstaal is niet roestbestendig. Was, veeg en droog het goed af na gebruik. Als er roest op de rand verschijnt, verwijder dit dan met een slijpsteen. Als er roest op het lemmet verschijnt, gebruik dan een reiniger (in het geval van roestvrij staal) of een spons (in het geval van ijzerhoudend staal).

Over Seki City
Seki City is de belangrijkste bestekproducent van de vijf grootste bestekproducerende regio’s in Japan. Het kenmerk van Seki bestek is de hardheid van de rand, de duurzaamheid van het snijvlak. Het bestek dat volgens traditionele Japanse technieken en waardevolle kennis met de juiste harding wordt geproduceerd, is gemakkelijk opnieuw te slijpen, de rand is uitstekend en gaat lang mee.

Technische specificaties
Merk: Kane Tsune
Herkomst: Japan
Referentie: KC503
Lemmet: Wit staal (Sirogami) Hart / Damascus 11 Layer
Handvat: Magnolia hout
Lemmet lengte: 210mm
Totale lengte: 340mm
Lemmet type: Asymmetrisch geschikt voor rechtshandigen.