GEHAMERD GYUTO 20CM | KOTAI

130.00

Verkoper : Kotai
Soort product : Koksmes

Ontdek deze 20cm Gyuto Kotai in 440C gehamerd Japans staal. Hij maakt deel uit van de Pakka serie met Tsuchime afwerking.

150 op voorraad

Snelle levering

Gratis voor bestellingen van meer dan 150€.

Geschatte levering tussen 1 en 2 weken

Gratis teruggave

Je hebt 14 dagen de tijd om je te bedenken en het pakket terug te sturen voor een gratis terugbetaling.

Gyuto in 440C gehamerd Japans staal – KOTAI

Gyuto in 440C gehamerd Japans staal – KOTAI

De Gyuto is het Japanse equivalent van het koksmes, handig en uitgebalanceerd voor een ideale grip, in staat om alles te snijden behalve botten en bevroren voedsel.

Naast de esthetische aantrekkingskracht zorgt het hameren van het lemmet “Tsuchime” voor kleine luchtbellen tussen het lemmet en de plakjes voedsel.
Deze oude Japanse methode voorkomt dat het voedsel aan het lemmet blijft kleven, voor een aangename en snelle snede.

Zijn lemmetprofiel – een kruising tussen een Aziatisch en Westers mes – vergemakkelijkt snel en nauwkeurig snijden.
Met de Gyuto kunt u zelfs de meest delicate ingrediënten snijden en hakken zonder ze te pletten, zodat ze hun volle smaak behouden.

De KOTAI Gyuto is gesmeed uit 440C staal, een hoogwaardig staal dat een hoog koolstofgehalte voor hardheid en duurzaamheid combineert met de optimale hoeveelheid chroom om oxidatie te voorkomen.

De volledig verborgen tang – een enkel stuk staal van de punt van het lemmet tot het einde van het handvat – geeft de Gyuto een ideale balans en een uitstekende duurzaamheid.

Specificaties

Merk: KOTAI

Lemmet maat: 20cm

Materiaal lemmet: 440C roestvrij staal met hoog koolstofgehalte

Handvat: Hand gepolijst zwart Pakkawood

Materiaal lemmet: 440C roestvrij staal met hoog koolstofgehalte

Hardheid: 59-60 HRC

Handvat: Volledig zijden en ebbenhouten handvat

Gewicht: 198g

Saya inbegrepen bij elk mes

Levenslange garantie